Azok sem maradnak pénzügyi játék nélkül, akik már kikerültek a középiskolából, és így nem tudnak részt venni a PénzSztár versenyen. Partnerünk, az EcoSim Kft. két online szimulációs versenyt is hirdet, amelyekre 2015. október 29-ig még lehet jelentkezni.

economix

Az econo-MIX 2015 elnevezésű játék során 3 fős csapatban kell sikerre vinni egy sörgyárat online üzleti szimulációval. A győztes csapat díja egy prágai sörtúra és Philip Morris gyárlátogatás Kutna Hora városában, a második helyezett sportautó vezetési tréningen vehet részt, a harmadik helyezett pedig 100 000 Ft értékű élménynapot nyer. Ezek mellett, a legjobbak számára vonzó karrierút is nyílhat a Philip Morris Magyarország Kft.-nél! A játékra a www.econo-mix.hu címen lehet jelentkezni.

A K&H diákkupa versenyen 3 fős csapatok bújhatnak bankvezetők bőrébe, és kipróbálhatják, hogyan tudják irányítani saját virtuális bankjukat. A játék célja, hogy a versenyzők olyan stratégiát dolgozzanak ki, amellyel az általuk vezetett bank megállja helyét egy kihívásokkal teli piaci környezetben. A játék során a csapatok közelebbről is megismerhetik a bankszakmát, hiszen nekik kell dönteniük a banki alaptevékenységeket (például hitelkihelyezés, forrásgyűjtés) és a vállalati stratégiát (felvásárlások, marketing költségvetés) érintő kérdésekben is. Az ismeretszerzési és szakmai fejlődési lehetőség mellett értékes díjak is várják a versenyzőket. A fődíj egy brüsszeli hétvége és látogatás a KBC csoport központjába, a 2. helyezett tabletet, a 3. helyezett 30 000 forint értékű, elektronikai szaküzletben beváltható utalványt, míg a 4-10. helyezettek Feldobox élménydobozt nyernek. A játékról további információk találhatók a www.khdiakkupa.hu oldalon.

Share This