Jogi nyilatkozat

A PénzSztár honlap megtekintésével, böngészésével a felhasználó egyúttal elfogadja az alábbi feltételeket:

A weboldal Üzemeltetője a Versenyközpont. A honlapon található minden képi, videó és szöveges tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak bármilyen formában történő felhasználása – a személyes használatot meghaladó mértékben – kizárólag az Üzemeltető erre vonatkozó írásbeli engedélyével lehetséges.

Nincs szükség az Üzemeltető hozzájárulására a következő esetekben:

  • a honlap valamely részletének nem kereskedelmi célú felhasználása azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és a weboldalra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti;
  • a honlap valamely részletének tájékoztatási célú felhasználása a nyomtatott és elektronikus sajtóban, a forrás megjelölésével;
  • a honlap valamely részletének felhasználása oktatási vagy tudományos célra, a forrás megjelölésével.

Az Üzemeltető szabadon – részben vagy egészben –, minden felelősség nélkül felhasználhatja a honlapon keresztül neki eljuttatott bármely tartalmat, információt vagy ötletet.

A honlapon található tartalmak kizárólag tájékoztatási, ismeretterjesztési célokat szolgálnak. Az Üzemeltető minden tőle elvárhatót megtesz annak érdekében, hogy a weboldalon megjelenő információk pontosak legyenek és a honlap működése zavartalan legyen, de felelősséget nem vállal sem ezekért, sem azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, amelyek rendszerhibából, vírusfertőzésből, vagy más hasonló okból származnak.

A honlapon található, más weboldalakra mutató linkek kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, a megnyitott weboldalak tartalmáért az Üzemeltető semmilyen felelősséggel nem tartozik. A honlapot más weboldalakhoz csatolni vagy azok részeként megjeleníteni csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével, változatlan formában és tartalommal lehet. A honlap tartalmát szigorúan tilos illegális, a Versenyközpont vagy a versenyt támogató szervezetek jó hírnevét sértő célokra felhasználni.

Az Üzemeltetőnek joga van a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztatni, elérhetőségét korlátozni vagy megszüntetni.