+36 1 354 1608 és +36 20 317 5185 (H-P 10.00-16.00) info@penzsztar.hu

Testületek

 

Szakértői testület

A PénzSztár verseny feladatait a Szakértői testület állítja össze, amelynek tagjai neves, nagy tapasztalattal rendelkező pénzügyi, gazdasági szakemberek. A testület elnöke: Dr. Bod Péter Ákos, a Budapesti Corvinus Egyetem professzora.

A PénzSztár verseny Szakértői testületének összetétele:

Balázs Árpád

Balázs Árpád

cégtárs, könyvvizsgálati üzletágvezető, PwC Magyarország

Húsz éve csatlakozott a PwC Magyarország könyvvizsgáló csapatához, miután sikeresen megszerezte diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Kétéves kiküldetése után 1998-ban tért vissza az Egyesült Királyságból, amikortól kezdődően a pénzügyi szektor könyvvizsgálati feladataira szakosodott. Emellett több speciális, a pénzintézetekhez kapcsolódó projektet vezényelt le sikeresen, melyek során többek között hazai és kelet-közép-európai kereskedelmi bankok, valamint biztosítótársaságok átvilágítása is a feladatai közé tartozott. Nemzetközileg elfogadott képesített könyvvizsgálóként (ACCA), okleveles könyvvizsgálóként (ACA) és bejegyzett magyar könyvvizsgálóként számos nagynevű ügyféllel dolgozott.

Berta Zsolt

Berta Zsolt

oktatási bizottság elnöke, Kockázati- és Magántőke Egyesület

A Corvinus Egyetem Vezetés-szervezés szakán szerzett diplomát. Évek óta a kockázati tőke piacon dolgozik. Jelenleg az iCatapult Zrt. vezérigazgatója, a Kockázati- és Magántőke Egyesület oktatási bizottságának elnöke, a BME Mérnöktovábbképző Intézet vendégtanára, illetve a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének Bossconnect mentora. Korábban a kkv és kockázati tőke, startup tanácsadás & interim menedzsmenttel foglalkozó V-csoport ügyvezetője volt, 2008-2010 között pedig a Walker and Williams Ingatlanfejelsztési társaságot vezette. A két megbízás közötti időszakban saját ingatlanprojektjeit kezelte és vezette.

Bod Péter Ákos dr.

Bod Péter Ákos dr.

egyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem

1975-ben szerzett közgazdasági diplomát, kutatómunkát végzett 1990-ig, mellette egyetemeken oktatott és doktori fokozatot szerzett. Tanított amerikai és nyugat-európai egyetemeken, dolgozott ENSZ-tanácsadóként. 1990–1991-ben ipari és kereskedelmi miniszter. 1991–1994 között az MNB elnöke. 1995–1997 között a londoni EBRD igazgatótanácsának tagja. A Károli Gáspár Református Egyetemen (1998–2010) és a Veszprémi Egyetemen (1998–2001) tanított, 2000-től a Corvinus Egyetem professzora. Több vállalatnál fb-tag, szakfolyóiratok szerkesztőbizottságának tagja, a Magyar Közgazdasági Társaság alelnöke.

Bugár Csaba

Bugár Csaba

vezérigazgató, Diákhitel Központ Zrt.

Üzemgazdász, közgazdász diplomát szerzett. Pályakezdőként a Magyar Hitel Bank Rt.-nél dolgozott 5 évig, majd a Portfolió Bank Rt., a Hitelgarancia Rt. és az ABN AMRO Bank Rt. következtek, ahol már vezetői pozíciókat töltött be. Irányította a Magyar Követeléskezelő Rt.-t, majd a BÁT Budapesti Árutőzsde Rt. vezérigazgatójaként aktívan részt vállalt a két budapesti tőzsde integrációs folyamatának megteremtésében. 2006 és 2010 között pénzügyi és befektetési szolgáltatásokkal, valamint ingatlanfejlesztéssel és hasznosítással foglalkozó cégeknél töltött be vezető tisztségeket. 2010-től a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója

Csabai Károly

Csabai Károly

pénzügyi szakközgazdász, szakújságíró

A budapesti közgazdaságtudományi egyetem pénzügy szakának elvégzését követően, 1988-tól a Magyar Nemzeti Bank IMF-Világbank főosztályán dolgozott. 1989 végétől újságíróként folytatta pályafutását a Magyar Hírlapnál, a Népszabadságnál, a Világgazdaságnál, a Figyelőnél és a HVG-nél. Munkáját 1996-ban Pulitzer-díjjal ismerték el, 2003-ban megkapta a Minőségi újságírásért díjat. 1998-ban szakmai közgazdász diplomát szerzett a budapesti közgázon. 2005-ben a HVG washingtoni tudósítójaként tevékenykedett, 2015-től pedig a Világgazdaság főmunkatársaként folytatta pályafutását.

Farkas Ramón dr.

Farkas Ramón dr.

életbiztosítási ág vezetője, MABISZ

2001-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, jogász szakon. Biztosítási-, egészségügyi- és környezetvédelmi szakjogász diplomával rendelkezik. 2003-2010 között a Generali-Providencia Biztosító Zrt. (ma Generali Biztosító Zrt.) élet-, baleset-, és betegségbiztosítási területért felelős jogásza, közben több évig a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár jogtanácsosa volt. 2010 óta a Magyar Biztosítók Szövetsége életbiztosítási ágának vezetője.

Farkas Szilveszter dr.

Farkas Szilveszter dr.

egyetemi docens, tanszékvezető, Budapesti Gazdasági Egyetem

1984-ben okleveles közgazda diplomát szerzett a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán, ugyanott doktorált 2003-ban, 2013-ban habilitált a Nyugat-magyarországi Egyetemen. Három évtizede tanít a felsőoktatásban („Pécsi Közgáz”, Széchenyi István Egyetem). 2012-től a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karán oktat, a Pénzügy Intézeti Tanszék vezetője.

Fatér Gyula

Fatér Gyula

lakossági üzletágvezető, Budapest Bank Zrt.

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen diplomázott közgazdászként. Szakmai pályafutását a Csepel Műveknél kezdte 1991-ben, ahol határidős árutőzsdei ügyletekkel foglalkozott. Ezt követően a Budapesti Értéktőzsdén dolgozott elemzőként 1992-ig, majd 1992 és 2000 között az Europool Befektetési Alapkezelő vezérigazgatója volt. 1996 és 2004 között a BAMOSZ elnöki tisztjét is betöltötte. A Budapest Bank csoporthoz 2000-ben csatlakozott a Budapest Alapkezelő vezérigazgatójaként. 2006 és 2009 között megtakarítási és vagyonkezelési vezetőként 8 országra kiterjedő regionális feladatkört is ellátott. 2009-től az Alapkezelő irányítása mellett a Budapest Bank teljes lakossági termékmenedzsmentjének vezetője lett. 2014 júniusában vette át a Budapest Bank lakossági üzletágának vezetését.

Györgyi Dóra dr.

Györgyi Dóra dr.

jogtanácsos, compliance officer, Lízingszövetség

1991-ben kezdte meg jogi tanulmányait a József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán Szegeden, melyet Budapesten, az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen fejezett be 1996-ban summa cum laude minősítéssel. Ügyvédjelöltként 1998-ban szakvizsgázott. Több évet dolgozott a Raiffeisen Bankcsoportnál, a VB Leasingnél. 2008-ban lett az IKB Leasing jogtanácsosa, majd 2012-től a compliance officere. 2010 óta a Lízingszövetség Oktatási Bizottságának, 2012-től a Kodifikációs Munkacsoportjának vezetője. A Lízingszövetség a Deloitte-tal közösen őt részesítette az „Év Lízingszakembere” díjban 2012-ben.

Hajnalka Zsolt dr.

Hajnalka Zsolt dr.

tanácsos, Joint Venture Szövetség

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem külkereskedelmi szakán diplomázott, rövid egyetemi kutatómunka után a Külkereskedelmi Főiskolán tanított. Ezt követően az MKB Bankban tevékenykedett különféle területeken: nemzetközi kapcsolatok, délszláv bankképviselet Ljubljanában, vállalatfinanszírozás, értékesítés támogatás, kapcsolattartás a tulajdonos müncheni bankkal 2014 és 2016 között a MAJOSZ felügyelőbizottságának tagjaként támogatta a járműipari beszállítók szakmai szervezetének munkáját. 2016 óta dolgozik a JVSZ-nél, feladata a tagokkal történő kapcsolattartás, új tagok akvizíciója.

Halm Tamás dr.

Halm Tamás dr.

főszerkesztő, Közgazdasági Szemle

1977-ben a budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem kereskedelempolitika és nemzetközi pénzügyek szakágazatán diplomázott, doktori fokozatot 1979-ben szerzett. 2003–2006 a Nemzeti Fejlesztési Hivatal elnökhelyettese. 2006–2011 a Gazdasági és Szociális Tanács főtitkára. Azóta a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karán oktat. A Budapesti Corvinus Egyetem címzetes docense. 1981–1989 szakosztályi titkár a Magyar Közgazdasági Társaságban, 1989–1999 a szervezet főtitkárhelyettese, 1999–2014 a főtitkára. 2011. január 1. óta a Közgazdasági Szemle főszerkesztője.

Horváth Ilona dr.

Horváth Ilona dr.

kutatótanár, középiskolai oktatási szakértő

Az ELTE Bölcsészettudományi Karán 1980-ban szerzett történelem-orosz nyelv szakos, 1983-ban filozófia szakos tanári diplomát. 1988-ban kapott doktori címet. 2002 óta érettségi elnök, 2005 óta emelt szintű vizsgabizottsági elnök. 2006 óta az új gimnáziumi tantárgy, a pénzügyi és közgazdasági alapismeretek kísérleti oktatásában tanár, pedagógiai tanácsadó, szakértő. Kutatási területe a távoktatás, internetes, interaktív oktatás. 2012-ben a közgazdasági és pénzügyi alapismeretek választható tantárgy 11-12. évfolyamra vonatkozó kerettantervét dolgozta ki. Történelmi, közgazdasági könyvek szerkesztője, pedagógiai tanácsadója.

Katona Zsolt

Katona Zsolt

vezérigazgató, MFB Invest Zrt.

1989-ben külkereskedelmi üzemgazdász diplomát szerzett a Külkereskedelmi Főiskolán, majd 2003-ban MBA-diplomát a University of Lincoln/KKF-n. Szakmai pályafutását 1989-ben Belgiumban kezdte az ABB Insurance Co-nál. 1995 és 2012 között különböző pozíciókban irányította az ING-csoport befektetési szolgáltatási területét: 1995–1998 az ING Baring Értékpapír Rt. ügyvezetőigazgató-helyettese, majd 1998–2002 vezérigazgatója, 2002–2012 az ING Bank Rt. / ING Bank NV Magyarországi Fióktelepének ügyvezető igazgatója. 2012 és 2016 között a Budapesti Értéktőzsde Zrt. igazgatósági tagja és vezérigazgatója. Jelenleg az MFB Invest Zrt. vezérigazgatója, több társaság és szakmai szervezet igazgatóságának és felügyelőbizottságának a tagja.

Kerékgyártó Csaba dr.

Kerékgyártó Csaba dr.

főtitkárságvezető, a nem-életbiztosítási ág vezetője, MABISZ

Tanulmányait az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, jogász szakon végezte, majd biztosítási szakjogász diplomát szerzett az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében. Jogászként a MÁV Rt. vezérigazgatóságán, majd tíz évig a Generali csoport jogi osztályán dolgozott, ezt követően a Wáberer Biztosító Zrt. vezető jogtanácsosa volt, 2010 óta a MABISZ főtitkárságvezetője és nem-életbiztosítási ágának vezetője. Szakmai tapasztatot szerzett a nemzetközi kárrendezésben, a Generali Konszern European Works Council tagjaként, a hazai vállalatcsoport képviselőjeként, illetve a Generali Konszern European Works Council, SelectCommittee-ben, a kelet-Európai vállalatcsoport képviselőjeként.

Kerekes György István

Kerekes György István

főszerkesztő, Magyar Pénzügyi Almanach

1981-ben szerzett közgazdász diplomát, 1982-ben gyártásvezetői, 1990-ben riporteri képesítést. 1981 és 1995 között a Magyar Televízióban közgazdasági-pénzügyi területeken tevékenykedett. A TAS-11 Kft. ügyvezető-főszerkesztőjeként 1995 óta pénzügyi, gazdasági jellegű tankönyvek, szakkönyvek – köztük a Magyar Pénzügyi Almanach – szerkesztését, kiadását, pénzügyi internetes portálok üzemeltetését, internet-televíziós pénzügyi-gazdasági oktatóműsorok készítését irányítja. 2007-től a Magyar Közgazdasági Társaság felügyelőbizottságának tagja, 2008-tól a Szent István Egyetem címzetes egyetemi docense.

Kovács Árpád dr.

Kovács Árpád dr.

elnök, Költségvetési Tanács

1971-ben diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetemen, 1979-ben doktorált és 2001-ben szerezte meg PhD-fokozatát. 1990-ben az Állami Számvevőszék főcsoportfőnöke, később igazgatója lett. 1996-ban az ÁPV Rt. igazgatótanácsának elnökévé, 1997-ben az Állami Számvevőszék elnökévé választották. Ez utóbbi tisztségét 2009-ig töltötte be. 2004 és 2007 között a számvevőszékek világszervezetének, az INTOSAI kormányzótanácsának elnöke volt. A Magyar Közgazdasági Társaság elnökségi tagja volt, majd 2002-ben annak alelnökévé, 2008-ban elnökévé választották. 2003-ban habilitált. 2008-tól az ELTE ÁJK Közgazdaságtani és statisztikai tanszékének egyetemi docense.

Kovács Péter dr.

Kovács Péter dr.

dékán, Szegedi Tudományegyetem

Matematika tanári diplomáját követően közgazdaságtani doktori fokozatot szerzett a Szegedi Tudományegyetemen. Jelenleg az egyetem Statisztikai és Demográfiai Tanszékének vezetője. Több nemzetközi statisztikai jártassági és oktatásfejlesztési projekt résztvevője. 2012 óta az MTA Statisztikai és Jövőkutatási Bizottságának tagja, a Statisztikai Tudományos Albizottságának titkára. Kiemelt kutatási területe a pénzügyi kultúra vizsgálata és fejlesztése, a középiskolások pénzügyi kultúráját vizsgáló és fejlesztő egyesületről elnevezett Econventio-teszt megvalósításának egyik közreműködője.

Kozek András

Kozek András

vezérigazgató-helyettes, Allianz Hungária Biztosító Zrt.

Párhuzamosan végezte a Budapesti Műszaki Egyetem mérnök informatikus szakát és a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem pénzügy szakát. 1996-tól tanácsadóként dolgozott a Coopers and Lybrand Dynasoft Rt.-nél, majd 1998-ban az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója lett. 2003-tól az Allianz Hungária Biztosító Zrt. Élet ágának vezérigazgató-helyettese, 2005 óta igazgatósági tag. Mindezek mellett 2006-tól 4 éven keresztül az Allianz Bank Zrt. igazgatósági tagja, 2008-tól 2011-ig az Allianz Alapkezelő igazgatóságának elnöke, 2011-2012 között a felügyelő bizottság elnöke. Társadalmi tisztségei: Stabilitás Pénztárszövetség elnökségi tagja, a szövetség önkéntes nyugdíjpénztári tagozatának vezetője, Mabisz TKM Bizottságának elnöke.

Kravalik Gábor dr.

Kravalik Gábor dr.

elnök, Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége

1995-ben az ELTE Állam- és jogtudományi Karán diplomázott, 1997-ben szerzett DEA fokozatot Franciaországban, 1998-ban szakvizsgázott, jogász-közgazdász, biztosítási szakjogász. 1998-tól kezdett az Allianz Hungária Nyugdíjpénztárnál, melynek jelenleg igazgatója, 2004-ben az Allianz Hungária Egészségpénztár alapítói közé tartozott, melynek ügyvezető igazgatója. 1995-től oktat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, 2008-tól címzetes egyetemi docensként. 2015-től a Stabilitás Pénztárszövetség elnöke, mely érdekvédelmi szervezet névváltást követően Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége néven folytatja munkáját.

Lakatos Vilmos dr.

Lakatos Vilmos dr.

tanszékvezető, mb. dékán, Neumann János Egyetem, Gazdálkodási Kar

A debreceni Agrártudományi Egyetemen kiállított agrármérnöki diplomája mellé mérlegképes könyvelői képesítést szerzett pénzügy és számvitel szakirányon. Kutatásait agrárökonómiai témában kezdte, melynek eredményeként kandidátusi fokozatot ért el közgazdaságtudományi területen. Pénzügyi, ágazati és projekt controlling jellegű tárgyak oktatásában vesz részt. Felsőoktatásban oktatói és egységvezetői szinteken lát el feladatokat: tanszékvezető, pénzügy és számvitel BSc szakfelelős, korábban oktatási rektorhelyettes, dékánhelyettes, jelenleg a Neumann János Egyetem Gazdálkodási Karának megbízott dékánja.

Lovas György

Lovas György

versenyszervező, TAS-11 Kft.

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal Oktatási Intézetének nyugalmazott igazgatója. A Budapesti Műszaki Egyetemen végzett okleveles építőmérnök. Telekommunikációs újságíró képzésben részesült. Dolgozott a nyomtatott sajtóban és az elektronikus médiában. Egerben végzett pedagógia, médiapedagógia, fejlesztő pedagógia szakon. Felnőttképzési szakértő, kommunikációs, stressz-kezelő és vezetői készségfejlesztő tréner. Ismeretterjesztő televíziós műsorok szerkesztő műsorvezetője. A Magyar Tudományos Akadémia újságírói díjának tulajdonosa.

Mokrai Mihály dr.

Mokrai Mihály dr.

elnök, Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesülete

A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán diplomázott 1996-ban, majd 2003-ban a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett bank szakjogász végzettséget. 1985 és 1989 között a Honvédelmi Minisztériumnál, 1989 és 1992 között a Belügyminisztériumnál dolgozott. 1996–1997-ben pénzügyi tanácsadóként tevékenykedett a Credit-RW Pénzügyi Tanácsadó Kft.-nél. Igazgatósági elnöki tisztséget töltött be 1996 és 2007 között a LAKISZ Szövetkezetnél, 2000 és 2008 között pedig a BÁTOR Pénzügyi Zrt.-nél. 2008-tól 2010-ig Miskolc város alpolgármestere volt. 1998-tól  a Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesületének alelnökeként, 2003-tól a szervezet elnökeként tevékenykedik.

Szendrey Silvia

Szendrey Silvia

ügyvezető igazgató, Joint Venture Szövetség

A budapesti közgazdaságtudományi egyetem elvégzését követően szakmai pályafutását a Magyar Nemzeti Banknál kezdte 1979-ben, ahol különböző funkciókat látott el nemzetközi területeken. Pályafutását a Creditanstalt Rt. Nemzetközi Pénzügyi Területek főosztályvezetőjeként folytatta, majd 1997-től megalapította és vezette az osztrák Oberbank képviseletét. Az Oberlízing Rt. megalapítását követően az ügyvezetés tagja, és tagja a Lízingszövetség Ellenőrző Bizottságának is. Aktívan részt vesz az Oberbank Magyarországi Fióktelepének megalapításában, ahol a HR és Marketing területet vezeti. Jelenlegi funkcióját 2009 óta tölti be.

Tátrai Bernadett

Tátrai Bernadett

elnök-vezérigazgató, Fundamenta-Lakáskassza Zrt.

Jelenleg a Fundamenta-Lakáskassza elnök-vezérigazgatója, az igazgatóság elnöke. Ezt megelőzően az Unicredit Bank Hungary Zrt. lakossági üzletág vezetői, illetve vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be. Korábban az ERSTE Bank Hungary Zrt. igazgatósági tagjaként volt felelős a lakossági üzletág irányításáért. Az egykori Fundamenta Magyar-Német Lakás-takarékpénztár munkatársaként részt vett a lakástakarék-rendszer hazai bevezetésében.

Temmel András

Temmel András

főtitkár, BAMOSZ

1994-ben közgazdász diplomát szerzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. 1994 és 2003 között különféle vezető beosztásokban dolgozott a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletén, a Kibocsátások és Befektetési Alapok Főosztályon. 2003 óta a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének főtitkára. Igazgatósági tagként közreműködik az EFAMA (European Fund and Asset Management Association) munkájában.

Tevanné dr. Südi Annamária

Tevanné dr. Südi Annamária

főtitkár, Gazdasági Versenyhivatal

1984-ben az Államigazgatási Főiskolán igazgatásszervezői, majd rendszerszervezői, 2000-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán jogi diplomát szerzett. 1996–2003 között Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerületi Önkormányzat aljegyzője, 2003-2007 között Budaörs Város Önkormányzat jegyzője, 2007-2011 között Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerületi Önkormányzat jegyzője. 2011 óta a GVH főtitkára, többek között a versenykultúráért felelős szervezeti egység vezetője, amely a versenykultúra és a tudatos fogyasztói döntéshozatal kultúrájának fejlesztésével foglalkozik.

Vargáné dr. Bosnyák Ildikó

Vargáné dr. Bosnyák Ildikó

docens, Nyíregyházi Egyetem, Gazdálkodástudományi Intézet

A Nyíregyházi Főiskolán szerzett közgazdász diplomát, majd a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán, EU szakirányon végzett okleveles közgazdászként. A Debreceni Egyetem Doktori Iskolájában folytatott Ph.D képzést. Jelenleg a Nyíregyházi Egyetem Gazdálkodástudományi Intézetének docense, 2015 és 2016 között pedig megbízott intézetigazgatója volt. „A Partiumi Tudáscentrum fejlesztése” elnevezésű – Kárpátok Tudás Akadémia alprogram – szakmai felelőse.

Szakértői testület ifjúsági munkacsoportja

Antal Balázs

Antal Balázs

pénzügy mesterszakos egyetemi hallgató, Budapesti Corvinus Egyetem

Az egri Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium európai uniós két tanítási nyelvű osztályának diákjaként érettségizett 2014-ben. Középiskolai évei alatt több gazdasági és pénzügyi témájú tanulmányi versenyen is előkelő helyezést ért el, a 2013. évi PénzSztár verseny győztes csapatának tagja volt. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy mesterszakos hallgatója és a Heller Farkas Szakkollégium elnöke.

Cser Nikoletta

Cser Nikoletta

gazdálkodási és menedzsment szakos egyetemi hallgató, Budapesti Corvinus Egyetem

A budapesti Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium tanulójaként érettségizett. A pénzügyekkel elsősorban gimnáziumi diák-önkormányzati elnöksége során – a költségvetés meghatározásánál – került kapcsolatba. A 2014. évi PénzSztár verseny nyertes csapatának tagjaként döntött úgy, hogy gazdasági vonalon tanul tovább. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatója.

Csipak Levente

Csipak Levente

pénzügy-számvitel szakos egyetemi hallgató, Budapesti Corvinus Egyetem

A zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Kollégium diákjaként érettségizett 2015-ben. Középiskolásként egy évet az Egyesült Államokban töltött, ahol megismerkedett a középiskolai pénzügyi-gazdasági oktatás hagyományaival. A PénzSztár verseny többszörös indulója. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy-számvitel szakos hallgatója, a Mathias Corvinus Collegium tagja és a Speciális Pénzügyi Matematika képzési program résztvevője. A délvidéki magyar tehetségeket segítő Ingenium Alapítvány alapító tagja.

Gyárfás Adorján

Gyárfás Adorján

nemzetközi gazdálkodás mesterszakos egyetemi hallgató, Budapesti Corvinus Egyetem

Az egri Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium kéttannyelvű, közgazdaságtan tagozatos osztályának tanulójaként a 2013-as PénzSztár verseny győztese. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem angol nyelvű nemzetközi gazdálkodás mesterszakos hallgatója. Az Egyetemen a stratégiai és üzleti tanácsadás iránt érdeklődő hallgatókat tömörítő Corvinus Consulting Club alelnöke, valamint a nowUpresent! diákkör alapító tagja. Tanulmányi eredményei, illetve közösségi és szakmai tevékenysége alapján 2016-ban Köztársasági Ösztöndíjban részesült.

Rátky Márton

Rátky Márton

pénzügy-számvitel szakos egyetemi hallgató, Budapesti Corvinus Egyetem

A Budapesti Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium tanulójaként érettségizett. A 2014. évi Pénzsztár verseny győztes csapatának tagja. 2015-től a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy és számvitel szakos hallgatója. Az első évtől a Mathias Corvinus szakkollégium hallgatója, másodévtől közgazdaságtan szakirányon. A Budapesti Corvinus Egyetem Speciális Pénzügyi Matematika diákszervezetének tagja, tanulmányai alapján 2016-ban köztársasági ösztöndíjat nyert.

Versenybizottság

A Versenybizottság dönt a verseny előkészítésével és megrendezésével kapcsolatos stratégiai kérdésekben. A bizottság tagjai a verseny megvalósítását pénzügyileg és szakmailag támogató szervezetek vezetői és a Szakértői testület elnöke. A Versenybizottság elnöke: Dr. Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke.

A PénzSztár verseny Versenybizottságának  összetétele:

Balázs Árpád

Balázs Árpád

cégtárs, üzletágvezető, PwC Magyarország

Bod Péter Ákos dr.

Bod Péter Ákos dr.

egyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem

Bugár Csaba

Bugár Csaba

vezérigazgató, Diákhitel Központ

Gulácsi Gábor dr.

Gulácsi Gábor dr.

vezérigazgató-helyettes, Richter Gedeon

Fekete-Győr András dr.

Fekete-Győr András dr.

ügyvezető igazgató, Országos Betétbiztosítási Alap

Katona Bence

Katona Bence

vezérigazgató-helyettes, HiVentures

Kerekes György

Kerekes György

ügyvezető-főszerkesztő, TAS-11 Kft.

Kovács Árpád dr.

Kovács Árpád dr.

elnök, Költségvetési Tanács

Rolek Ferenc dr.

Rolek Ferenc dr.

vezérigazgató-helyettes, Budapest Bank

Tállai András

Tállai András

a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetője

Tátrai Bernadett

Tátrai Bernadett

elnök-vezérigazgató, Fundamenta-Lakáskassza Zrt.

Tevanné dr. Südi Annamária

Tevanné dr. Südi Annamária

főtitkár, Gazdasági Versenyhivatal

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ a böngészés biztonságának növelése és a felhasználói élmény fokozása érdekében. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close