+36 1 354 1608 és +36 20 317 5185 (H-P 10.00-16.00) info@penzsztar.hu

Testületek

 

Szakértői testület

A PénzSztár verseny feladatait a Szakértői testület állítja össze, amelynek tagjai neves, nagy tapasztalattal rendelkező pénzügyi, gazdasági szakemberek. A testület elnöke: Dr. Bod Péter Ákos, a Budapesti Corvinus Egyetem professzora.

Balázs Árpád

Balázs Árpád

cégtárs, könyvvizsgálati üzletágvezető, PwC Magyarország

Húsz éve csatlakozott a PwC Magyarország könyvvizsgáló csapatához, miután sikeresen megszerezte diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Kétéves kiküldetése után 1998-ban tért vissza az Egyesült Királyságból, amikortól kezdődően a pénzügyi szektor könyvvizsgálati feladataira szakosodott. Emellett több speciális, a pénzintézetekhez kapcsolódó projektet vezényelt le sikeresen, melyek során többek között hazai és kelet-közép-európai kereskedelmi bankok, valamint biztosítótársaságok átvilágítása is a feladatai közé tartozott. Nemzetközileg elfogadott képesített könyvvizsgálóként (ACCA), okleveles könyvvizsgálóként (ACA) és bejegyzett magyar könyvvizsgálóként számos nagynevű ügyféllel dolgozott.

Becsky-Nagy Patrícia dr. habil.

Becsky-Nagy Patrícia dr. habil.

egyetemi docens, Debreceni Egyetem, Gazdaságtudományi Kar

A Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán szerzett okleveles közgazdász diplomát. A Pénzügyi és Kontrolling tanszéken oktatott pénzügyi témájú tantárgyakat egyetemi tanársegédként, majd adjunktusként. A DE Közgazdaságtudományi Doktori Iskolában szerzett PhD fokozatot. Jelenleg a DE Gazdaságtudományi Kar Számviteli és Pénzügyi Intézetének egyetemi docense. 2016-ban habilitált a kockázatitőke-finanszírozás témájában, rendszeresen publikál hazai és nemzetközi közgazdasági és pénzügyi folyóiratokban. A Magyar Közgazdasági Társaság Hajdú-Bihar megyei Szervezetének elnökségi tagja. 2014-ben szerzett IFRS mérlegképes könyvelői minősítést, azóta oktat és szakértőként tevékenykedik az IFRS pénzügyi instrumentumok területén.

Berta Zsolt

Berta Zsolt

oktatási bizottság elnöke, Kockázati- és Magántőke Egyesület

A Corvinus Egyetem Vezetés-szervezés szakán szerzett diplomát. Évek óta a kockázati tőke piacon dolgozik. Jelenleg az iCatapult Zrt. vezérigazgatója, a Kockázati- és Magántőke Egyesület oktatási bizottságának elnöke, a BME Mérnöktovábbképző Intézet vendégtanára, illetve a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének Bossconnect mentora. Korábban a kkv és kockázati tőke, startup tanácsadás & interim menedzsmenttel foglalkozó V-csoport ügyvezetője volt, 2008-2010 között pedig a Walker and Williams Ingatlanfejelsztési társaságot vezette. A két megbízás közötti időszakban saját ingatlanprojektjeit kezelte és vezette.

Bod Péter Ákos dr.

Bod Péter Ákos dr.

egyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem

1975-ben szerzett közgazdasági diplomát, kutatómunkát végzett 1990-ig, mellette egyetemeken oktatott és doktori fokozatot szerzett. Tanított amerikai és nyugat-európai egyetemeken, dolgozott ENSZ-tanácsadóként. 1990–1991-ben ipari és kereskedelmi miniszter. 1991–1994 között az MNB elnöke. 1995–1997 között a londoni EBRD igazgatótanácsának tagja. A Károli Gáspár Református Egyetemen (1998–2010) és a Veszprémi Egyetemen (1998–2001) tanított, 2000-től a Corvinus Egyetem professzora. Több vállalatnál fb-tag, szakfolyóiratok szerkesztőbizottságának tagja, a Magyar Közgazdasági Társaság alelnöke.

Csabai Károly

Csabai Károly

pénzügyi szakközgazdász, szakújságíró

A budapesti közgazdaságtudományi egyetem pénzügy szakának elvégzését követően, 1988-tól a Magyar Nemzeti Bank IMF-Világbank főosztályán dolgozott. 1989 végétől újságíróként folytatta pályafutását a Magyar Hírlapnál, a Népszabadságnál, a Világgazdaságnál, a Figyelőnél és a HVG-nél. Munkáját 1996-ban Pulitzer-díjjal ismerték el, 2003-ban megkapta a Minőségi újságírásért díjat. 1998-ban szakmai közgazdász diplomát szerzett a budapesti közgázon. 2005-ben a HVG washingtoni tudósítójaként tevékenykedett, 2015-től pedig a Világgazdaság főmunkatársaként folytatta pályafutását.

Dudás György

Dudás György

tőkepiaci szakértő

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzését követően előbb a Budapest Bank letétkezelési területét vezette, majd 1995-ben a KELER (akkor Központi Elszámolóház és Értéktár (Budapest)) csapatához csatlakozott. Itt különböző vezetői posztokat bejárva, 2003-ban a cég vezérigazgatója lett. Aktív szerepet vállalt a nemzetközi szakmai szervezetekben is: az európai értéktárak szövetségének (ECSDA) alelnöke volt több, mint 10 éven át és a nemzetközi értékpapírkódkiadó szervezeteket tömörítő globális szervezet (ANNA) igazgatóságának is 6 éven át volt tagja. KELER-es pozícióját 2017 őszén hagyta ott. Jelenleg tanácsadási tevékenységet végez – elsősorban nemzetközi piacokon.

Farkas Ramón dr.

Farkas Ramón dr.

életbiztosítási ág vezetője, MABISZ

2001-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, jogász szakon. Biztosítási-, egészségügyi- és környezetvédelmi szakjogász diplomával rendelkezik. 2003-2010 között a Generali-Providencia Biztosító Zrt. (ma Generali Biztosító Zrt.) élet-, baleset-, és betegségbiztosítási területért felelős jogásza, közben több évig a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár jogtanácsosa volt. 2010 óta a Magyar Biztosítók Szövetsége életbiztosítási ágának vezetője.

Györgyi Dóra dr.

Györgyi Dóra dr.

jogtanácsos, compliance officer, Lízingszövetség

1991-ben kezdte meg jogi tanulmányait a József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán Szegeden, melyet Budapesten, az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen fejezett be 1996-ban summa cum laude minősítéssel. Ügyvédjelöltként 1998-ban szakvizsgázott. Több évet dolgozott a Raiffeisen Bankcsoportnál, a VB Leasingnél. 2008-ban lett az IKB Leasing jogtanácsosa, majd 2012-től a compliance officere. 2010 óta a Lízingszövetség Oktatási Bizottságának, 2012-től a Kodifikációs Munkacsoportjának vezetője. A Lízingszövetség a Deloitte-tal közösen őt részesítette az „Év Lízingszakembere” díjban 2012-ben.

Hajnalka Zsolt dr.

Hajnalka Zsolt dr.

óraadó, Budapesti Gazdasági Egyetem

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem külkereskedelmi szakán diplomázott, rövid egyetemi kutatómunka után a Külkereskedelmi Főiskolán tanított. Ezt követően az MKB Bankban tevékenykedett különféle területeken: nemzetközi kapcsolatok, délszláv bankképviselet Ljubljanában, vállalatfinanszírozás, értékesítés támogatás, kapcsolattartás a tulajdonos müncheni bankkal 2014 és 2016 között a MAJOSZ felügyelőbizottságának tagjaként támogatta a járműipari beszállítók szakmai szervezetének munkáját. 2016 óta dolgozik a JVSZ-nél, feladata a tagokkal történő kapcsolattartás, új tagok akvizíciója.

Halm Tamás dr.

Halm Tamás dr.

főszerkesztő, Közgazdasági Szemle

1977-ben a budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem kereskedelempolitika és nemzetközi pénzügyek szakágazatán diplomázott, doktori fokozatot 1979-ben szerzett. 2003–2006 a Nemzeti Fejlesztési Hivatal elnökhelyettese. 2006–2011 a Gazdasági és Szociális Tanács főtitkára. Azóta a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karán oktat. A Budapesti Corvinus Egyetem címzetes docense. 1981–1989 szakosztályi titkár a Magyar Közgazdasági Társaságban, 1989–1999 a szervezet főtitkárhelyettese, 1999–2014 a főtitkára. 2011. január 1. óta a Közgazdasági Szemle főszerkesztője.

Hardy Ilona dr.

Hardy Ilona dr.

elnök, Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogász diplomát. 1988 és 1992 között a Budapesti Értéktőzsde alapító ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett. 1993-1996 között az MNB Jegybank Tanács tagja, majd 2004-2010 között az MNB Monetáris Tanács tagja volt. Tizennyolc éven át, az alapítástól 2015-ig töltötte be a Befektető-védelmi Alap elnöki tisztségét. 1995 óta az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár alapító elnöke. Számos szakmai, közéleti és társadalmi tevékenységet végez: a Magyar Atlanti Tanács alelnöke (1997-től), a Magyar Közgazdasági Társaság Pénzügyi Szakosztályának elnökségi tagja (2002-től), a BÉT Tőzsdei Tanácsadó Testület tagja (2016-tól) és a Richter Gedeon Nyrt. igazgatóságának tagja (2017-től).

Horváth Ilona dr.

Horváth Ilona dr.

kutatótanár, középiskolai oktatási szakértő

Az ELTE Bölcsészettudományi Karán kapott történelem, orosz nyelv, filozófia szakos tanári diplomát. Középiskolai tanár, egyetemi oktató 1990-ig,ez évben doktori fokozatot szerzett Kelet-Európa újkori története témában. Érettségi elnök, 2005 óta emelt szintű vizsgabizottsági elnök, 2006-tól vezetőtanár. 2016-ban kutatótanár fokozatot kapott. Kutatóprogramja szaktudományi és tantárgy-pedagógiai kutatások megvalósítása, az egyes folyamatok gyakorlati, empirikus megvalósulási megközelítése, az elméleti háttér feltárásával. 2015-2016 években egyetemi kutatócsoportmunkájában vett részt. 2013-tól a PénzSztár verseny pedagógiai, gazdaságtörténeti szakértője.Történelmi, közgazdasági könyvek szerkesztője, pedagógiai tanácsadója. A Magyar Történelmi Társulat Tanári Tagozata elnökségének tagja.

Kádár Gabriella dr.

Kádár Gabriella dr.

vezérigazgató, CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

Tanulmányait az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végezte, a diploma megszerzését, jogi szakvizsga letételét követően biztosítási szakjogász képesítést szerzett. Az ING cégcsoport különböző területein dolgozott 1994 és 2003 között, ügyvezető igazgatóként a nyugdíjpénztári, majd a munkavállalói juttatásokkal foglalkozó (Employee Benefit) területeket vezette. Ezt követően, 2003 és 2009 között a Deloitte Magyarország marketing és üzletfejlesztési igazgatója volt. A CIG Pannóniához 2009 októberében csatlakozott, ahol kezdetben az alternatív értékesítési csatornáért volt felelős, ezt követően pedig értékesítési vezérigazgató-helyettesi pozíciót töltött be. 2014. január 6. óta vezérigazgató és a társaság első számú vezetője.

Kerékgyártó Csaba dr.

Kerékgyártó Csaba dr.

főtitkárságvezető, a nem-életbiztosítási ág vezetője, MABISZ

Tanulmányait az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, jogász szakon végezte, majd biztosítási szakjogász diplomát szerzett az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében. Jogászként a MÁV Rt. vezérigazgatóságán, majd tíz évig a Generali csoport jogi osztályán dolgozott, ezt követően a Wáberer Biztosító Zrt. vezető jogtanácsosa volt, 2010 óta a MABISZ főtitkárságvezetője és nem-életbiztosítási ágának vezetője. Szakmai tapasztatot szerzett a nemzetközi kárrendezésben, a Generali Konszern European Works Council tagjaként, a hazai vállalatcsoport képviselőjeként, illetve a Generali Konszern European Works Council, SelectCommittee-ben, a kelet-Európai vállalatcsoport képviselőjeként.

Kerekes György István

Kerekes György István

főszerkesztő, Magyar Pénzügyi Almanach

1981-ben szerzett közgazdász diplomát, 1982-ben gyártásvezetői, 1990-ben riporteri képesítést. 1981 és 1995 között a Magyar Televízióban közgazdasági-pénzügyi területeken tevékenykedett. A TAS-11 Kft. ügyvezető-főszerkesztőjeként 1995 óta pénzügyi, gazdasági jellegű tankönyvek, szakkönyvek – köztük a Magyar Pénzügyi Almanach – szerkesztését, kiadását, pénzügyi internetes portálok üzemeltetését, internet-televíziós pénzügyi-gazdasági oktatóműsorok készítését irányítja. 2007-től a Magyar Közgazdasági Társaság felügyelőbizottságának tagja, 2008-tól a Szent István Egyetem címzetes egyetemi docense.

Kovács Árpád dr.

Kovács Árpád dr.

elnök, Költségvetési Tanács

1971-ben diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetemen, 1979-ben doktorált és 2001-ben szerezte meg PhD-fokozatát. 1990-ben az Állami Számvevőszék főcsoportfőnöke, később igazgatója lett. 1996-ban az ÁPV Rt. igazgatótanácsának elnökévé, 1997-ben az Állami Számvevőszék elnökévé választották. Ez utóbbi tisztségét 2009-ig töltötte be. 2004 és 2007 között a számvevőszékek világszervezetének, az INTOSAI kormányzótanácsának elnöke volt. A Magyar Közgazdasági Társaság elnökségi tagja volt, majd 2002-ben annak alelnökévé, 2008-ban elnökévé választották. 2003-ban habilitált. 2008-tól az ELTE ÁJK Közgazdaságtani és statisztikai tanszékének egyetemi docense.

Kravalik Gábor dr.

Kravalik Gábor dr.

elnök, Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége

1995-ben az ELTE Állam- és jogtudományi Karán diplomázott, 1997-ben szerzett DEA fokozatot Franciaországban, 1998-ban szakvizsgázott, jogász-közgazdász, biztosítási szakjogász. 1998-tól kezdett az Allianz Hungária Nyugdíjpénztárnál, melynek jelenleg igazgatója, 2004-ben az Allianz Hungária Egészségpénztár alapítói közé tartozott, melynek ügyvezető igazgatója. 1995-től oktat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, 2008-tól címzetes egyetemi docensként. 2015-től a Stabilitás Pénztárszövetség elnöke, mely érdekvédelmi szervezet névváltást követően Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége néven folytatja munkáját.

Kovács Péter dr.

Kovács Péter dr.

dékán, Szegedi Tudományegyetem

Matematika tanári diplomáját követően közgazdaságtani doktori fokozatot szerzett a Szegedi Tudományegyetemen. Jelenleg az egyetem Statisztikai és Demográfiai Tanszékének vezetője. Több nemzetközi statisztikai jártassági és oktatásfejlesztési projekt résztvevője. 2012 óta az MTA Statisztikai és Jövőkutatási Bizottságának tagja, a Statisztikai Tudományos Albizottságának titkára. Kiemelt kutatási területe a pénzügyi kultúra vizsgálata és fejlesztése, a középiskolások pénzügyi kultúráját vizsgáló és fejlesztő egyesületről elnevezett Econventio-teszt megvalósításának egyik közreműködője.

Lovas György

Lovas György

versenyszervező, TAS-11 Kft.

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal Oktatási Intézetének nyugalmazott igazgatója. A Budapesti Műszaki Egyetemen végzett okleveles építőmérnök. Telekommunikációs újságíró képzésben részesült. Dolgozott a nyomtatott sajtóban és az elektronikus médiában. Egerben végzett pedagógia, médiapedagógia, fejlesztő pedagógia szakon. Felnőttképzési szakértő, kommunikációs, stressz-kezelő és vezetői készségfejlesztő tréner. Ismeretterjesztő televíziós műsorok szerkesztő műsorvezetője. A Magyar Tudományos Akadémia újságírói díjának tulajdonosa.

Mokrai Mihály dr.

Mokrai Mihály dr.

elnök, Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesülete

A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán diplomázott 1996-ban, majd 2003-ban a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett bank szakjogász végzettséget. 1985 és 1989 között a Honvédelmi Minisztériumnál, 1989 és 1992 között a Belügyminisztériumnál dolgozott. 1996–1997-ben pénzügyi tanácsadóként tevékenykedett a Credit-RW Pénzügyi Tanácsadó Kft.-nél. Igazgatósági elnöki tisztséget töltött be 1996 és 2007 között a LAKISZ Szövetkezetnél, 2000 és 2008 között pedig a BÁTOR Pénzügyi Zrt.-nél. 2008-tól 2010-ig Miskolc város alpolgármestere volt. 1998-tól  a Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesületének alelnökeként, 2003-tól a szervezet elnökeként tevékenykedik.

Szendrey Silvia

Szendrey Silvia

ügyvezető igazgató, Joint Venture Szövetség

A budapesti közgazdaságtudományi egyetem elvégzését követően szakmai pályafutását a Magyar Nemzeti Banknál kezdte 1979-ben, ahol különböző funkciókat látott el nemzetközi területeken. Pályafutását a Creditanstalt Rt. Nemzetközi Pénzügyi Területek főosztályvezetőjeként folytatta, majd 1997-től megalapította és vezette az osztrák Oberbank képviseletét. Az Oberlízing Rt. megalapítását követően az ügyvezetés tagja, és tagja a Lízingszövetség Ellenőrző Bizottságának is. Aktívan részt vesz az Oberbank Magyarországi Fióktelepének megalapításában, ahol a HR és Marketing területet vezeti. Jelenlegi funkcióját 2009 óta tölti be.

Temmel András

Temmel András

főtitkár, BAMOSZ

1994-ben közgazdász diplomát szerzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. 1994 és 2003 között különféle vezető beosztásokban dolgozott a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletén, a Kibocsátások és Befektetési Alapok Főosztályon. 2003 óta a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének főtitkára. Igazgatósági tagként közreműködik az EFAMA (European Fund and Asset Management Association) munkájában.

Tevanné dr. Südi Annamária

Tevanné dr. Südi Annamária

főtitkár, Gazdasági Versenyhivatal

1984-ben az Államigazgatási Főiskolán igazgatásszervezői, majd rendszerszervezői, 2000-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán jogi diplomát szerzett. 1996–2003 között Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerületi Önkormányzat aljegyzője, 2003-2007 között Budaörs Város Önkormányzat jegyzője, 2007-2011 között Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerületi Önkormányzat jegyzője. 2011 óta a GVH főtitkára, többek között a versenykultúráért felelős szervezeti egység vezetője, amely a versenykultúra és a tudatos fogyasztói döntéshozatal kultúrájának fejlesztésével foglalkozik.

Vargáné dr. Bosnyák Ildikó

Vargáné dr. Bosnyák Ildikó

docens, Nyíregyházi Egyetem, Gazdálkodástudományi Intézet

A Nyíregyházi Főiskolán szerzett közgazdász diplomát, majd a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán, EU szakirányon végzett okleveles közgazdászként. A Debreceni Egyetem Doktori Iskolájában folytatott Ph.D képzést. Jelenleg a Nyíregyházi Egyetem Gazdálkodástudományi Intézetének docense, 2015 és 2016 között pedig megbízott intézetigazgatója volt. „A Partiumi Tudáscentrum fejlesztése” elnevezésű – Kárpátok Tudás Akadémia alprogram – szakmai felelőse.

Szakértői testület ifjúsági munkacsoportja

Antal Balázs

Antal Balázs

pénzügy mesterszakos egyetemi hallgató, Budapesti Corvinus Egyetem

Az egri Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium diákjaként érettségizett 2014-ben. Középiskolai évei alatt több gazdasági és pénzügyi témájú tanulmányi versenyen is előkelő helyezést ért el, a 2013. évi PénzSztár verseny győztes csapatának tagja volt. Jövő tavasszal fejezi be a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy mesterszakát. Egyetemi tanulmányai mellett több mint egy évet dolgozott a Morgan Stanleynél, majd egy éven át a Heller Farkas Szakkollégium elnökeként tevékenykedett. A CEMS Master in International Management program keretében, 2019 tavaszán egy szemesztert töltött a svájci St. Galleni Egyetemen. Ez idő alatt 3 hónapon át dolgozott a Zurich Insurance Groupnál. Jelenleg Bécsben él, ahol decemberig a Raiffeisen Bank International székhelyén gyakornok Investor Relations területen.

Balázs Marcell

Balázs Marcell

pénzügy és számvitel alapszakos hallgató, Budapesti Corvinus Egyetem

A kecskeméti Bolyai János Gimnázium diákjaként a 2018. évi PénzSztár verseny 2. helyezett csapatának tagja volt. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy és számvitel szakán szeretné folytatni. Legfőbb érdeklődési területe a tőzsde és a tőkepiacok. Mint az országos középiskolai tőzsdeverseny (KEBA-verseny) bajnoka, tőzsdei szakvizsgát is tett. Célja a tőzsdei kultúra, a befektetések, az öngondoskodás fontosságának terjesztése a fiatalok körében.

Gyárfás Adorján

Gyárfás Adorján

nemzetközi gazdálkodás mesterszakos egyetemi hallgató, Budapesti Corvinus Egyetem

Az egri Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium kéttannyelvű, közgazdaságtan tagozatos osztályának tanulójaként a 2013-as PénzSztár verseny győztese. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem angol nyelvű nemzetközi gazdálkodás mesterszakos hallgatója. Az Egyetemen a stratégiai és üzleti tanácsadás iránt érdeklődő hallgatókat tömörítő Corvinus Consulting Club alelnöke, valamint a nowUpresent! diákkör alapító tagja. Tanulmányi eredményei, illetve közösségi és szakmai tevékenysége alapján 2016-ban Köztársasági Ösztöndíjban részesült.

Rátky Márton

Rátky Márton

számvitel mesterszakos egyetemi hallgató, Budapesti Corvinus Egyetem

Diplomát szerzett a Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy és számvitel alapszakán, mesterszakos tanulmányait az egyetem számvitel szakán folytatja. Tagja a Mathias Corvinus Collegium szakkollégiumnak, valamint kétszeres köztársasági ösztöndíjas. Fél évet tanult a University of Maastricht-on.

Topercer Péter

Topercer Péter

gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgató, Budapesti Corvinus Egyetem

Csapatával 2017-ben első, 2018-ban harmadik helyezést ért el a PénzSztár versenyen. Középiskolásként tagja volt a Matthias Corvinus Collegiumnak, ahol elvégezte a közgazdaságtan kurzust. 2019 szeptemberétől tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment alapszakán folytatja. A PénzSztár rengeteg tudással, élménnyel és tapasztalattal ajándékozta meg, ezért döntött úgy, hogy a szakértői testület ifjúsági munkacsoportjának tagjaként segíti a verseny szervezését.

Zámbó Balázs

Zámbó Balázs

gazdaságinformatika alapszakos hallgató, Budapesti Corvinus Egyetem

A Tatabányai Árpád Gimnázium diákjaként a PénzSztár 2017. évi győztes és a 2018. évi 3. helyezett csapatának tagja. A 2019/2020-as tanévtől a Budapesti Corvinus Egyetemen folytatja tanulmányait gazdaságinformatikus alapszakon. Középiskolásként tagja volt a Mathias Corvinus Collegiumnak, illetve részt vett a szakkollégium képzésein. Célja aktívan segíteni a középiskolások pénzügyi ismereteinek bővítését.

Versenybizottság

A Versenybizottság dönt a verseny előkészítésével és megrendezésével kapcsolatos stratégiai kérdésekben. A bizottság tagjai a verseny megvalósítását pénzügyileg és szakmailag támogató szervezetek vezetői és a Szakértői testület elnöke. A Versenybizottság elnöke: Dr. Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke és a Magyar Közgazdasági Társaság örökös tiszteletbeli elnöke.

Bod Péter Ákos dr.

Bod Péter Ákos dr.

egyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem

Kádár Gabriella dr.

Kádár Gabriella dr.

vezérigazgató, CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

Kerekes György

Kerekes György

ügyvezető-főszerkesztő, TAS-11 Kft.

Kovács Árpád dr.

Kovács Árpád dr.

elnök, Költségvetési Tanács

Magyar Péter

Magyar Péter

vezérigazgató, Diákhitel Központ

Sors László dr.

Sors László dr.

a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetője

Tevanné dr. Südi Annamária

Tevanné dr. Südi Annamária

főtitkár, Gazdasági Versenyhivatal

Tóth Viktor

Tóth Viktor

vezérigazgató-helyettes, Budapest Bank

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ a böngészés biztonságának növelése és a felhasználói élmény fokozása érdekében. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close