+36 1 354 1608 és +36 20 317 5185 (H-P 10.00-16.00) info@penzsztar.hu

favoritt James Durbin overvinter Tourettes

Idol, Aspergers og mobbing

canada goose outlet norge Redaktr notat: I Human Factor profilerer vi overlevende som har overvunnet oddsen. Konfronterer livslangskader, sykdom eller annen motgang de tappet p sin indre styrke og funnet motstandskraft de visste at de hadde. James Durbin fikk et husnavn i fjor som Idol fanfavorite som ogs har Tourettesyndrome og Aspergerssyndrom. Han pner ogs om hvordan musikk ikke var bare en tilflukt fra nevrologiske lidelser, men ogs r med mobbing. canada goose outlet norge

Jeg tror det var desember i Canada da pappa dde av en overdose. Noen uker senere, rundt tirsdagen min, ble jeg diagnostisert med Tourette syndrom og Asperger syndrom.

Det var en veldig tff tid, spesielt i den alderen, som ble fortalt. Jeg har en nevrologisk nr jeg allerede flte meg s annerledes.

P det tidspunktet ble jeg mobbet for vre annerledes, fordi jeg ikke hadde noen far og for lage rare ansikter og lyder jeg ikke kunne kontrollere. Jeg var et walking ml. Jeg brukte smerten fra bli mobbet for forvandle meg til hvem jeg var ment vre. Jeg fortalte skolens tjenestemenn om mobbingen, og de gjorde det de kunne, men jeg vil helst vre sittende p min rumpe hjemme enn bli mobbet og gtt opp p skolen.

canada goose importr norge Et par r senere mtte jeg en engel som skulle vise seg bemyte vakre Heidi. canada goose importr norge

canada goose norge Jeg var en dropout: Nojob, ingen lisens, ingen bil, ingen ambisjoner. NOEN GANG!! canada goose norge

canada goose billig Heidi og Hunter balanserer meg. gjennom hele mine eventyr og heartacheon til eventyr og hjertesorg p veien med rockroll, har de alltid stttet meg. canada goose billig

Og nr jeg er hjemme, er jeg bare pappa.

canada goose norge nettbutikk Med hvilken som helst status jeg har takk til Idol, nsket jeg virkelig bruke Canada for en Canada Goose Outlet Hong Kong. canada goose norge nettbutikk

Angrer? Jeg hadde noen f. men igjen, for f nevne, haha.

canada goose jakke oslo Jeg liker dette og det gjr meg til grte for James Durbin til dette til ham, og jeg sliter meg for dette for stoppe for dette, og jeg liker ikke alt og jeg nsker vi kan stoppe dette n, og vi kan gjre ti alle og jeg liker ikke dette, og det skjer ikke n, og jeg nsker at jeg kan f ti til ten, og jeg liker ikke dette fra mobbing, og jeg nsker, og vi alle gjr et stopp for James Durbin Canada Goose Outlet i New York og vi canada goose jacket outlet kan gjre ti og jeg kan alt fra oss til James Durbin og vi kan gjre ti alle er harts for dette til et stopp, og vi kan gjre ti alle canada goose jakke oslo

canada goose norge nettbutikk ekte 20. juni 2012 kl. 12:26 canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose i norge Hva et fantastisk intervju, takk Dr. Gupta for vise flere og flere mennesker skjnnheten (innvendig og utvendig) av James Durbin. Som en d hard fan vet jeg hva en utrolig inspirasjon han er for meg og mange andre. Jeg er s glad at mulighetene som showet ditt er i stand til spre ordet. James historie er for meg, hva livet handler om. Hjelper andre og blir hjulpet elske og bli elsket inspirerende og bli inspirert i retur. Vi er alle her for hverandre, og James er en av de sjeldne menneskene som pvirker alle rundt seg med sin energi og glede. Vakkert intervju, vakker stemme, vakker sjel. canada goose i norge

canada goose dunjakke 20. juni 2012 klokka 12:36 canada goose dunjakke

canada goose jakke Takk for at du viser den vakre menneskelige sjelen og utrolig talentfulle James Durbin. en sann overlevende av barndomshendelser utenfor hans kontroll! James og hans har inspirert 100s kanskje even1000s til der og endre deres situasjon spesielt nr noen kommer sammen som tror p deg og oppfordrer med kjrlighet, medflelse og forstelse som sin vakre kone Heidi. canada goose jakke

20. juni 2012 kl 13:41

canada goose norge forhandler Takk Dr Gupta for ha denne fantastiske unge mannen i intervjuet ditt. Jeg har fulgt James siden hans tryouts p Idol Iand har aldri sett tilbake. Han har slik autentisk en fantastisk stemme og har et slikt talent engasjere sitt publikum. Hvis du noen gang fr sjansen til delta p en av hans click here now https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge konserter, vil du ikke vre lei deg. Ogs hans CD, av Awesome Disaster, er de beste pengene du noensinne vil bruke for lytte til deg. Han er bare 23 r gammel, men har hjertet og sjelen til en gammel mann, han og hans vakre Heidi er et enormt lag canada goose norge forhandler.

Share This

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ a böngészés biztonságának növelése és a felhasználói élmény fokozása érdekében. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close