Ma éjfélig jelentkezhetnek még négyfős középiskolás csapatok a több millió forint összdíjazású PénzSztár versenyre. Holnap 10 és 17 óra között próbajátékra kerül sor, majd 2015. október 8-án (csütörtökön) az első internetes fordulóval kezdetét veszi a vetélkedés.

orawp1

A versenyre hazai és határon túli magyar középiskolákból regisztrálhatnak négyfős csapatok. A nevezés díjmentes, a jelentkezés feltétele csupán annyi, hogy a csapatok tagjai ugyanabba a középiskolába járjanak, 14-20 év közötti diákok legyenek és a 2015/2016-os tanévben aktív középiskolai tanulói jogviszonnyal rendelkezzenek.

A csapatok először két online teszten, majd a megyei selejtezőkben, a regionális középdöntőkben, valamint a budapesti elődöntőben és döntőben mérhetik össze a tudásukat. A fődíj 100 ezer forint és egy-egy okostelefon a nyertes csapat minden tagjának, de a versenyzőket további értékes ajándékok és nyeremények is várják fordulóról fordulóra.

Az a három középiskola, ahonnan a legtöbb csapat kitölti az előselejtező két online tesztjét – az elért eredménytől függetlenül – különdíjban részesül. Nyereményük egy-egy oktatási szimulációs szoftverlicenc, amely további segítséget nyújthat a pénzügyi és gazdasági ismeretek elsajátításában. Azok pedig, akiknek esetleg nem sikerül továbbjutniuk az online fordulókból, a főversennyel párhuzamosan külön játékban vehetnek részt, további nyereményekért.

Share This